Om oss

Om oss

Vi har lang erfaring med svinn


Vi har jobbet med store nasjonale kjedekunder, små lokale kunder, og alt der i mellom. 


Vi har vært så heldige å jobbe på tvers av mange ulike bransjer, og med alle ledd i de ulike organisasjonene. Alt fra toppledelsen der strategiene lages, driftsapparatet der rammene settes, og med de ansatte der kulturen skal bygges.


Det er en stor styrke å få oppleve en organisasjon fra ulike sider, både som intern og ekstern. Og erfaringene vi har dratt ut fra dette har gjort at vi kan mye om hva som fungerer, og ikke fungerer like godt.  Svinnkultur i praksis!


Vi ønsker å fortsatt utvikle oss, og skaffe nye erfaringer. Og det ønsker vi å gjøre sammen med kundene våre. Det å skape en sunn svinnkultur er et lagspill.


Vil du ha oss med på laget?VÅRE SVINNRÅDGIVERE

MORTEN JOHANSEN, CFI

Certified Forensic Interviewer

Morten er deleier i Svinnkompetanse AS, og har jobbet 10 år i dagligvarebransjen, 6 år som butikksjef. Han har også jobbet 11 år i sikkerhetsbransjen og de siste 8 år som regionssjef for Pegasus Kontroll i Sør-Norge.


Morten har jobbet mye med lederutvikling på butikknivå. Han har skreddersydd ledertreningsprogrammer for butikksjefer. Han har også holdt utallige kurs innen temaer som svinn, sikkerhet, etikk & moral og service, både for skoler, butikker, kiosker og det private næringsliv.


Morten er vår fremste coach, og har oppnådd meget gode resultater med målrettet jobbing med svinnkultur i mange ulike butikker.


Morten har lang erfaring med både service, svinn og sikkerhet, og har jobbet mye med utredning av underslagssaker.

MARIUS ELSBAK, CFI

Certified Forensic Interviewer

Marius er deleier i Svinnkompetanse AS, og har "vokst opp" i familiedrevet dagligvarebutikk, og har flere års erfaring fra bensinstasjoner.


Sikkerhetskarrieren startet hos Securitas på Østlandet, der Marius jobbet som uniformert vekter med ansvar for kjøpesentre i 3 år.


Turen gikk videre til Pegasus Kontroll i Oslo, der han jobbet i 7 år med mange forskjellige bransjer. Blant annet som innleid sikkerhetssjef for kunder. Marius tok så med seg erfaringen nordover, og etablerte et kontor i Bodø. Her jobbet han 7 år som regionssjef for Nord-Norge.


Marius har håndtert hundrevis av underslagssaker, og har jobbet med svinn og sikkerhet hos mange store kjeder i ulike bransjer. Han er en erfaren kursholder, med spesiell ekspertise innen ran.


PÅL NORDAHL

ØSTLANDET

Pål har tung erfaring fra servicehandel, hotell- og restaurantbransjen. Han kaller seg "bruttojeger" og er ekspert på å finne årsaken til differanser mellom teoretisk og realisert bruttofortjeneste.


Pål er vår svinnrådgiver på Østlandet.

JOAKIM OLSEN

NORD-NORGE

Joakim har bakgrunn fra forsvaret, drift av frisørsalong og klesbutikk, og over 7 år som områdeleder i sikkerhetsbransjen.


Joakim er vår svinnrådgiver i

Nord-Norge.

INGER KRISTIANSEN

SØR-NORGE

Inger har blant annet bakgrunn som butikksjef innen retail, frivillighetsbransjen og flere års erfaring fra sikkerhetsbransjen.


Inger er vår svinnrådgiver i

Sør-Norge.